lauantai 12. lokakuuta 2013

Arvonta: voita kaksi lippua kirjamessuille!


Helsingin kirjamessut järjestetään tänä vuonna 24. - 27.10. eli kahden viikon kuluttua torstaista sunnuntaihin. Olen itse suunnitellut messuilevani perjantaina ja lauantaina. Lauantaina olen myös messuilla mukana lukupiirissä bloggaajaedustajana sekä sen jälkeen Bloggers Loungessa, jonne minua voi tulla jututtamaan kirjojen ja bloggaamisen tiimoilta. Näistä aiheista lisää myöhemmin.

Sain messujen järjestäjiltä myös ilmaislippuja, jotka saan käyttää mieleni mukaan. Arvon nyt lipuista kaksi yhdelle voittajalle. Voit siis joko käydä messuilla kahtena päivänä, tai yhtenä päivänä seuralaisen kanssa.

Osallistu arvontaan kertomalla, oletko aikaisemmin käynyt kirjamessuilla, ja jos voitto osuisi kohdallesi, mikä messuilla erityisesti kiinnostaisi. Vastausaika päättyy keskiviikkona 16. 10. klo 20.00.

40 kommenttia:

 1. Olen käynyt kirjamessuilla jo kymmenen vuoden ajan. Messuilla minua kiinnostavat mielenkiintoiset vieraat ja hyvät messutarjoukset.

  VastaaPoista
 2. Olen käynyt messuilla aikaisemmin ja erityisesti minua on aina kiinnostanut kirjailijahaastattelut.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Olen käynyt Helsingin(kin) kirjamessuilla aiemmin, viime viikonloppuna tuli käytyä Turussa, mutta ne messut olivat kyllä aika lailla vaisut.
  Helsingissä kiinnostaisi erityisesti lasten tarinalaakson tarjonta.
  teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista
 4. Olen käynyt kirjamessuilla oikeastaan joka vuosi tässä lähivuosien aikana. Messuilla minua ihastuttaa koko tunnelma, kirjojen selailu ja tuoksu, edulliset messutarjoukset sekä kirjailijahaastattelut!

  VastaaPoista
 5. Kävin kirjamessuilla aktiivisesti monta vuotta, kunnes poikani syntyi lokakuun lopussa ja sukulaissynttärit pukkaavat yleensä samalle viikonlopulle. Mutta nyt, 5 vuoden tauon jälkeen, olen tulossa. Nyt odotan eniten bloggareiden tapaamista!

  VastaaPoista
 6. Olen käynyt jo lähes kymmenen vuoden ajan joka vuosi. Suosikkiosastoni on vuodesta toiseen Suomalaisen Kirjallisuuden seuran osasto, heillä on hyvät messutarjoukset ja kiinnostavia kirjoja.
  yksiossablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. En ole aikaisemmin käynyt kirjamessuilla,joten ihan kaikki kiinnostaa :-)

  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Viime vuonna tuli ensimmäistä kertaa käytyä Helsingin kirjamessuilla. Kiertelin vähän kaikkea, tänä vuonna osaan ehkä jo paremmin miettiä mikä erityisesti messuilla kiinnostaisi. En ole vielä ehtinyt tutustua tämän vuoden ohjelmaan mutta ainakin muutaman mielenkiintoisen esikoiskirjailijan haluaisin bongata omistuskirjoitusta varten. Arvonnassa mukana. :)

  VastaaPoista
 9. I go 4 years that I live in Helsinki, every year. Love to get to be closer to the Finnish book culture!

  VastaaPoista
 10. Olen käynyt kirjamessuilla muutaman kerran, viimeksi viime vuonna. Silloin hukkasin harmillisesti tapahtumaan hattuni, huivini ja hanskani, enkä enää löytänyt niitä sinnikkäästä yrittämisestä ja löytötavaratoimistoon soittamisesta huolimatta. Harmitti vietävästi, joten haluaisin tänä vuonna mennä messuille hankkimaan uusia, parempia muistoja. Nyt varaan mukaan käteistä narikkaa varten, ettei käy kuten viimeksi.

  Jos pääsen messuille, minua kiinnostavat erityisesti Akateemisen ja Suomalaisen kirjakaupan tarjoukset.

  VastaaPoista
 11. Olen käynyt aikaisemmin kirjamessuilla ja erityisesti minua kiinnostavat kirjailijoiden tarinat omien kirjojen syntyhistoriasta.

  keremia@yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Hei. Olen käynyt kirjamessuilla sekä kotikaupungissani että Helsingissä aina kun olen voinut. Minua kiinnostavat etenkin kirjailijahaastattelut. Tietysti siellä näkee myös tuttuja, ja joskus myös tuntemattomia, joiden kanssa tulee kivoja keskusteluja. Yritän välttää kirjojen ostoa, mutta lankeamisia tapahtuu...Yksi harmi vain on, se että asun toisella paikkakunnalla ja olen töissä. Päiviksi jää vain lauantai ja sunnuntai.
  Helena

  VastaaPoista
 13. Olen käynyt satunnaisesti, mutta kiinnostaa paitsi e-kirjan kehitys niin teemamaa Saksa. Saksankielinen kirjallisuus on hyvä tapa pitää yllä kielitaitoa, kun on päässyt taidoissa niin pitkälle, että lukemisesta nauttii!

  VastaaPoista
 14. Käyn joka vuosi Helsingin kirjamessuilla. Vietän siellä päivän, käyn kaikki osasto läpi ja vällillä poikkean kaffella. Enitsen kiinnostaa antikvariaattinen puoli ja e-kirjat.

  VastaaPoista
 15. Olen käynyt joka vuosi kirjamessuilla, mutta tänä vuonna en tiedä pääsenkö näin köyhänä opiskelijana... Sen takia olisi mukavaa voittaa liput, antaisin toisen lipun poikaystävälle! :) eniten messuilla kiinnostaa tarjoukset ja antikvariaattinen puoli!

  VastaaPoista
 16. En ole käynyt,kirjailijoita olisi kiva nähdä paikan päällä.

  VastaaPoista
 17. Mä oon käynyt melkein joka vuosi viime vuosina! Mua kiinnostaa tänä vuonna eniten teemamaa Saksa.

  VastaaPoista
 18. Olen käynyt kirjamessuilla pari kertaa innostuttuani kirjallisuudesta muutama vuosi sitten. Saksalaiskirjailijoiden haastattelut kiinnostaisovat. Nimimerkki Herbst.

  VastaaPoista
 19. Olen käynyt ennenkin. Mun mielestä parasta siellä ois Nuoren voiman liiton Runo non-stop, joka on perjantaina!

  VastaaPoista
 20. Helsingin kirjamessut on jokasyksyinen tapahtuma, jossa olen ystäväni kanssa vieraillut säännöllisesti jo lähes kymmenen vuoden ajan, en muista tarkkaan koska kävimme ensimmäisen kerran.
  Paljon kiinnostavaa siellä on, itse tykkään antikvaarisesta puolesta, mutta muuallakin kuljen ja usein löytyy joululahjat siinä sivussa.
  spuotila

  VastaaPoista
 21. Olen käynyt kirjamessuilla monen vuoden ajan -- myös toissavuonna päivänä, joka oli vauvan laskettu aika (syntyi onnellisesti pari viikkoa myöhemmin) ja viime vuonna iloisen taaperon kanssa. Tänä vuonna taas! Lastenkirjat kiinnostavat nyt paljon aiempaa enemmän. :-)

  VastaaPoista
 22. Olen käynyt jo useampana vuonna kirjamessuillla. Itse etsin hyviä tarjouksia sekä kiertelen antikvariaattipuolta. Yleensä messuilta mukaan onkin tarttunut sekä uutta että vanhaa kirjallisuutta. Sama on mielessä tänäkin vuonna; eli metsästän hyviä tarjouksia ja mahtavia löytöjä :)

  VastaaPoista
 23. Olen käynyt Helsingin kirjamessuilla hyvin monena vuonna ja olen erityisesti kiinnostunut antikvaarisesta puolesta, josta olen tehnyt joitakin oikein mieleisiä löytöjä.

  VastaaPoista
 24. Olen käynyt useamman kerran kirjamessuilla. Kirja- ja lehtitilaustarjoukset tarkastan ensimmäiseksi, sitten kuuntelemaan ohjelmalavojen antia. Varmaan mukaan tarttuu muutama joululahjakin!

  VastaaPoista
 25. Olen käynyt kirjamessuilla jo monta kertaa. Tänä vuonna minua kiinnostaa erityisesti kaikki teemamaahan Saksaan liittyvät asiat, sillä rakastan saksan kieltä ja saksalaisia kirjoja.

  VastaaPoista
 26. Olen käynyt kirjamessuilla ehkäpä kymmenen vuoden aikana liki joka vuosi. Myös minua kiinnostaa tänä vuonna uusi lastenalue Tarinalaakso. Aikuisillekin voisi olla kirjavinkkausta! Lastenkirjallisuustaloa ja kirjamessuja odotellessa.
  - Pyykkis

  VastaaPoista
 27. En ole koskaan käynyt Helsingin kirjamessuilla, erityisesti siellä kiinnostaa kyllä tuo massiivinen koko, luulisi kiinnostavaa kuunneltavaa ja katseltavaa riittävän.

  VastaaPoista
 28. Helsingin kirjamessuilla olen käynyt pari kertaa, ja aina kiinnostavat tietysti kirjailijat, jotka kertovat kirjoittamisesta, mutta tänä vuonna mielenkiintoista tarjontaa ovat myös lukupiirit.

  VastaaPoista
 29. Olen käynyt Helsingin kirjamessuilla pari kertaa - Turun messuilla joka vuosi, turutar kun olen :) Olisi hienoa päästä koluamaan Helsingin messujen antikvaareja, joissa on ollut ihanan paljon valikoimia. (Toiveikkaana lisään tähän s-postiosoitteeni minmartoi(a)hotmail.com)

  VastaaPoista
 30. Olen käynyt messuilla joka kerta viimeisen kolmen vuoden aikana ja ajattelin jatkaa perinnettä tänäkin vuonna, vaikka oikeasti varmaan pitäisi säästää ja jättää menemättä. Noh, menen silti! Eniten varmaan kiinnostaa antikvariaattipuoli mahdollisten löytöjen vuoksi, mutta jotain ohjelmaakin olisi tarkoitus käydä kuuntelemassa myös.

  VastaaPoista
 31. En ole käynyt ennen. Ja messuilla kiinnostaa uutuudet.
  ansuliini1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 32. En ole vielä kertaakaan käynyt messuilla, monta kertaa on tehnyt mieli lähteä etsimään uusia tarinoita. Haluan löytää jotain mitä en päivän päätyttyä pysty unohtamaan...

  VastaaPoista
 33. Vierailin viime syksynä Kirjamessuilla ensimmäistä kertaa. Olin valitettavasti varannut kiertelyyn liian vähän aikaa, joten toivottavasti tänä vuonna pääsen nauttimaan tarjonnasta rauhassa. Eniten kiinnostavat (harrastaja)kirjoittajille suunnatut luennot sekä tapaamiset kustannustoimittajien kanssa. Kirjailijahaastattelut myös mielenkiintoisia! T. Asla

  VastaaPoista
 34. Olen käynyt kirjamessuilla suht säännöllisesti jo monena vuonna, tänäkin vuonna on tarkoitus käydä katsastamassa tarjonta. Tutkin tarjoukset ja antikvariattisen puolen, niistä tekee hyviä löytöjä.
  -Sani

  VastaaPoista
 35. Helsingin kirjamessuilla en ole käynyt, josko nyt...

  VastaaPoista
 36. Olen käynyt kirjamessuilla, jos vain lipun olen onnistunut hankkimaan.
  Askartelu- ja käsityökirjat kiinnostavat, mutta myös tietopuoliset ,)

  VastaaPoista
 37. Muutaman kerran olen kirjamessuilla käynyt, mutten koskaan dekkarilauantaina. Nyt olisi vihdoin aikaa myös lauantaina.

  VastaaPoista
 38. Pari kertaa olen käynyt. Hyvät messutarjoukset kiinnostavat tietysti.

  marianposti(a)wippies.com

  VastaaPoista
 39. Tänä vuonna kiinnostaa teemamaa Saksa sekä mielenkiintoiset haastattelut, ainakin Anna Kortelaisen haastateltavat tuntuivat mielenkiintoisilta. Lukupiiri olisi mielenkiintoista kuunneltavaa, hieno idea. Hyvät uudenlaiset lukuvinkit kiinnostavat - siis jotain inspiroivaa tähän syksyyn!

  VastaaPoista
 40. Olen käynyt useampana vuonna ja haluan löytää uutta luettavaa pimeään syksyyn. Haastattelut kiinnostavat myös!
  aaltosini@gmail.com

  VastaaPoista