torstai 27. marraskuuta 2014

Sinä inspiroit minua


Lumiomenan ihastuttava Katja ilahdutti Sinä inspiroit minua -tunnustuksella. Tunnustus tuntui erityisen hyvältä, koska se tuli yhdeltä suurimmalta bloggaajasuosikilta: Katjan blogi on minulle ehtymätön inspiraation lähde.

Tämä tunnustus on siis tarkoitus jakaa kolmelle itseä inspiroivalle blogille. On tietysti haastavaa valita lempiblogien joukosta vain kolme innoittajaa, koska erilaisia lukuvinkkejä, ajatuksia, iloa ja hyvää mieltä saa niin monista blogeista ja kirjoituksista. Mutta kun säännöt määräävät valitsemaan kolme, jaan tunnustuksen seuraaville blogeille.


Tuijatan Kulttuuripohdintojen kirjoitukset ilahduttavat varsinkin silloin, kun kirjan luettuani lähden blogikierrokselle lukemaan, mitä muut bloggaajat teoksesta ovat kirjoittaneet. Tuijatan teksteissä kun on oivalluksia, huomioita ja ajatuksia, jotka usein saavat huomaaman jonkun uuden kulman tai koukun kirjasta – hän kuvaa sekä kirjaa että omaa lukukokemustaan älykkäästi ja pintaa syvemmältä.

Linnean Kujerruksia -blogissa ilahduttaa ensinnäkin laaja kirjallinen maku. Linnea tuntuu lukevan laidasta laitaan, genrerajoja pelkäämättä. Aivan erityisesti ihastelen Linnean teatteri-juttuja. Kävin itsekin nuorena ahkerasti teatterissa, ja vaikka näytelmille ei nykyään samalla tavalla löydy aikaa, teatterilla on aina iso paikka sydämessäni. Linnean innostuneet arviot ovat useamman kerran saaneet minut varaamaan liput johonkin huippunäytelmään.

P.S. Rakastan kirjoja -blogin Saran blogissa innostaa teksteistä välittyvä vilpitön rakkaus kirjoja ja lukemista kohtaan. Meillä on varsin samanlainen kirjamaku, ja olenkin saanut monta, monta lukuvinkkiä Saran blogista. Kirjakarkkia ja silmänruokaa tarjoilevat upeat valokuvat, joissa on aina loistavasti vangittu asioiden ja paikkojen henki. Kotihiirenä ihailen myös Saran matkajuttuja, joiden kautta pääsen itsekin kurkistamaan maailman eri kolkkiin.

Kiitos teille inspiraatiosta!

6 kommenttia:

 1. Voi kiitos Liisa, tästä tuli ihan hurjan hyvä mieli! <3

  VastaaPoista
 2. Tämä tuli ihan puun takaa. Olen todella otettu ja ilahtunut! Annat merkittävän lisäpotkun lukujorinoiden jatkamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tuijata! :) On ilo tuottaa iloa lempibloggaajille!

   Poista