sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste: hiirenkorvia huhtikuussa


Oi kevät! Olet tänä vuonna niin kaunis ja lempeä, että sydän pakahtuu.

Hiirenkorvien aika on yksi lempihetkiäni vuodenkierrossa – ja kuten monet muutkin ihanat hetket, myös se on usein ohi aivan liian nopeasti. Vain muutaman päivän ajan maailma värjäytyy kaikkiin vihreän eri sävyihin, ja maisema on silmuineen, kukkasineen ja umpuineen kuin hienoa pitsikudosta. Ja ehkä juuri sen hetkellisyyden vuoksi kevään puhkeaminen onkin niin ihanaa.

Tänä vuonna kevät on myös kiireinen. Opiskelujen loppurutistus on menossa, ja varsinkin kaksi tulevaa viikkoa ovat niin täynnä tehtävää että aivan hirvittää. Mutta kesäkuussa opinnot ovat ohi, ja sitten aion lukea, lukea ja lukea.

Olen kyllä ehtinyt nytkin jonkin verran lukea muutakin kuin tenttikirjoja. Esimerkiksi erinomaisen ihmissuhderomaanin, mielenkiintoista runokirjaa, matkaopasta, dekkarisuosikkia ja outoja novelleja. Aikaa ja jaksamista bloggaamiselle ei vain tahdo löytyä. Mutta päivitän nyt sentään Vuosi kuvina -haasteen huhtikuun osalta. Kävin tänään tallustelemassa ulkona, ja keväthuumassani pysähtelin vähän väliä napsimaan kuvia. Erityisesti ilhadutti se, kun sain tallennettua linnunpesässä pönöttävän pulun.


Sitten varsinaiset haastekuvat. Kovasti on vihreämpää kuin kuukausi sitten.

Ja vielä vähän ylimääräistä kevätkauneutta. Ja seuraavassa postauksessa sitten toivottavasti kirjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti