sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste: helmikuun sumua

Tämä viikonloppu on kulunut pääasiassa kahden harrasteen parissa: tenttikirjojen ja olympialaisten. Tenttiin lukeminen on tuntunut harvinaisen takkuiselta ja epäinspiroivalta – olympialaiset sen sijaan ovat tarjonneet viihdettä ja iloa ja jännitystä. Yhteenlasketuksi arvosanaksi viikonlopulle tulee siis varsin hyvä.

Ulkonakin olen ehtinyt käydä kävelemässä, ja tänään kuvasin myös otokset Vuosi kuvina -haasteeseen, jonka tammikuiset kuvat löytyvät täältä. Tammikuun puolivälissä näytti siltä, että talvi olisi vihdoin saapunut: lämpötila oli reilusti pakkasen puolella ja maa oli peittynyt lumeen. Neljä viikkoa myöhemmin helmikuun kimaltelevista hangista ei ole tietoakaan: ulkona käyskennellessään voisi luulla että eletään pikemminkin maalis- tai huhtikuuta. Lumi sulaa, linnut laulavat ja ilmassa tuntuu tuoksuvan jo kevät. Tänään sää oli kovin sumuinen ja kostea, joten kuvatkin ovat varsin harmaita.

Ensi viikolla palaan taas kirjajuttujen merkeissä. Luvassa ainakin erään trilogian kakkososa ja runoja. 2 kommenttia:

 1. Olen harmitellut viimeaikaisia kelejä; on niin ankeaa ja harmaata ettei kameraa edes viitsi raahata mukana koiralenkeillä. Mutta nämä sinun kuvasi ovat harmaudesta huolimatta tosi kauniita. Suurin suosikkini on kolmas kuva, sitä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan.

  Tsemppiä tenttikirjojen äärelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sara. :) Tentti on nyt takana, ja muutaman päivän aion nyt hengähtää ja olla ajattelematta opiskelujuttuja.

   Sumuinen ja harmaa sää voi olla suloisen tunnelmallistakin, mutta ei oikein helmikuussa. Mutta tämä talvi nyt vain on tällainen.

   Poista