torstai 17. marraskuuta 2011

Tunnustuksia kera kuppikakun

Sain Mari A:lta tämän tunnustuksen, kiitos!


Tällä kertaa tunnustetaan lempiasioita seuraavasti:
 
Lempiväri: tällä hetkellä hurmaannun marraskuun maanläheisestä väriskaalasta (pidän ihan oikeasti marraskuusta kovasti). Ruskean eri sävyistä, murretuista keltaisista ja oransseista, ripauksista hehkuvaa punaista ja vihreää, sinisen kylmistä sävyistä ja iltojen purppurasta ja roosasta.

Lempieläin: kissa. (Aioin kirjoittaa tähän jotakin kissojen sulokkuudesta ja arvokkuudesta ja itsenäisyydestä, mutta satuin vilkaisemaan erästä sohvalla selällään rötköttävää olentoa, jonka jokainen tassu sojottaa eri suuntaan...)

Onnennumero: ei ole onnennumeroa. Jos olisi, se olisi varmaan 13, koska olen syntynytkin perjantaina, 13. päivänä, enkä pidä syntymääni kovin epäonnekkaana asiana.

Alkoholiton lempijuoma: tee. Erityisesti musta tee (tai siis punainen, kiinalaisittain ilmaistuna), mutta myös vihreä tee, pu'erh ja jasmiiniteet maistuvat.

Facebook vai Twitter: olen tällainen kivikautinen jäänne, enkä käytä kumpaakaan. Facebookin viehätyksen sentään pystyn ymmärtämään, kun taas Twitter on minusta lähinnä ärsyttävä. Eli vastaan kai sitten Facebook.

Mistä pidät: vaikka mistä. Hitaista aamuista, kallioista, hyvästä ruuasta, lumesta ja pakkasesta, meressä uimisesta, kirjoista, polveilevista keskusteluista, suklaasta, piirtämisestä, kynttilöistä, ystävistä, punaviinistä, pitkistä kävelyretkistä, ulkona syömisestä kesällä, joogasta, leipomisesta, musiikista ja rakkaastani. Muun muassa.

Lahjojen antaminen vai saaminen: mikään ei ole kutkuttavampaa kuin se, kun keksii jollekulle yllätyslahjan, josta tietää lahjansaajan ihastuvan. 

Lempimuotosi: Muotoseikka? Muotopuoli? Muotokuva? Sijamuoto? En voi väittää, että minulla olisi varsinaisesti mitään lempimuotoa. Ellei sitten alitajuisesti.

Lempipäiväsi: vapaapäivä.

Lempikukkasi: kaikki metsä- ja niittykukat. Kissankellot, päivänkakkarat, kielot, vanamot, apilat, koiranputket, hiirenvirnat, niittynätkelmät...

Tunnustus on varmaan jo ehtinyt kiertää läpi lukemani blogit, joten en nyt jaa tunnustusta eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti