lauantai 27. syyskuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste: oi syyskuu!


Eilen syysmyrsky pyyhälsi läpi Helsingin, tuuli riepotteli puita ja sade piiskasi ikkunoita. Tänään maailma olikin kuin sateen puhtaaksi pesemä: taivas oli sininen, ilma tuntui hohtavan kullan sävyissä ja syksy näyttäytyi kaikkein kauneimmillaan. Mitä täydellisin päivä siis kävelylenkille ja Vuosi kuvina -haasteen valokuvien napsimiselle.

Ruska ei ole vielä saavuttanut täyttä loistoaan, mutta vihreän seassa näkyy jo punaista ja keltaista. Ja ilmassa tuntuu selvästi maatumisen tuoksu.
Syyspäivässä kulkemisen jälkeen on ihanaa syödä tuhtia ruokaa, nauttia lasi viiniä ja rentoutua. Nyt aion kellahtaa sohvalle erään lumoavan tiiliskiven kanssa. Syksy jos mikä on kirjojenkin kulta-aikaa!

2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat, Liisa! Syksyn henkäys näkyy, mutta kesäkin on vielä mielessä. Ja niitä kirjoja - niitä on ihana lukea viltin alla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! Syksy on niin ihanaa aikaa, varsinkin tällaisina päivinä kun kesä ja syksy vielä elävät rinnakkain. Ja pimeisiin syysiltoihin kuuluvat olennaisesti tee, kynttilät ja kirjat. :)

      Poista