lauantai 31. toukokuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste: toukokuussa tuli kesä

Toukokuussa kevät on jo vaihtunut alkukesäksi. Viikko sitten Helsinki lepäsi helteessä, ja tunnelma oli suorastaan keskikesäinen. Nyt lämpötila on laskenut, mutta vihreys, tuoksut ja lintujen sirkutus kyllä kertovat kesän olevan täällä.

Nämä kuvat on otettu tämän viikon torstaina. Harmaasta taivaasta ja tihkusateesta huolimatta kesä oli kaikkialla, ja sateen raikastama ilma tuoksui huumaavasti syreeneiltä, nokkosilta, tuomilta ja pihlajankukilta.

Vaikka varsinaiseen kesälomaan on vielä aikaa, tunnen olevani jo kesälaitumilla, sillä informaatiotutkimuksen opintoni ovat valmiit. Yhdeksän kuukauden urakka on ollut aika raskas, ja varsinkin nyt keväällä se on verottanut lukuaikaakin melkoisen paljon. Mutta nyt: aikaa kirjoille, lukemiselle ja myös blogien seuraamiselle!Ihanaa kesää, kukkasia ja satakielen laulua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Upeaa, rehevää kesän tunnelmaa näissä kuvissa. Onnittelut opintojen päätökseen saattamisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Nyt kelpaa nauttia kesästä.

   Poista
 2. Ihanan vihreitä kuvia! En varmaan koskaan kyllästy ihastelemaan, miten vihreäksi maailma keväällä ja kesällä muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, Katri. :) Kevään ja kesän vihreys tuntuu joka vuosi yhtä ihmeelliseltä ja ihanalta.

   Poista
 3. Onnea informaatiotutkimuksen opinnoista! Hieno juttu. Ja monipuolinen ala. :)

  Minäkin rakastan tätä vihreyttä kaikkialla. Vaikka omaan lomaan on vielä aikaa, on kesällä jotenkin helpompaa olla töissä, kun saa iltaisin nauttia valosta ja kesän tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!

   Valo ja vihreys tuntuvat ihanilta. :) Valoisat illat ja aamut tosiaan ikään kuin pidentävät päivää. Ja vaikka lomaan on vielä aikaa, loman odotuskin on aika kutkuttavaa aikaa.

   Poista