torstai 3. heinäkuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste ja lukumaraton-mainostusta

Kuten hyvin tiedetään, kesäkuu oli ennätyksellisen kylmä. Ei siitä siis sen enempää. Kerron sen sijaan, että kesäkuussa lukuharrastusta ovat jossain määrin häirinneet käynnissä olevat, erinomaisen jännittävät jalkapallon MM-kisat. Huomenna ja lauantaina aion kuitenkin kisoista huolimatta keskittyä vuorokauden ajan lukemiseen, sillä on taas aika jokakesäisen lukumaratonin.

Kirjabloggaajat järjestävät kesällä myös kimppalukumaratoneja, joista seuraava on luvassa 16.7. Maratonia emännöi Lukutoukan ruokalista. Olisi mukava joskus osallistua myös joukkomaratoniin, mutta päivämäärät eivät ole vielä koskaan osaneet yksiin omien aikataulujeni kanssa. Tuleva viikonloppu sen sijaan sopii maratoonaamiseen erinomaisesti, ja aion siis pinkaista kirjamatkalle perjantaina heti töistä kotiuduttuani.

Ennen maratonia on vielä kesäkuun haastekuvien aika. Kuvista näkee ainakin sen, että kylmyydestä huolimatta luonto on hyvin vihreä ja vehreä. Ja pian, aivan pian saanemme myös hiukan lämpöä.

4 kommenttia:

 1. Onnea tulevalle maratonille jo nyt! Minäkään en pääse joukkomaratonille, mutta joskus olisi kiva maratoonata yksinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiitos tsemppauksesta näin jälkikäteen. :) Toivotaan että pääset joskus maratonille, yksin tai yhdessä.

   Poista
 2. Huippua maratonia! Minulta jäänee tänä kesänä lukumaratonit välistä kokonaan (niin joukko- kuin yksinkin suoritettavat), sen sijaan suoritan työmaratonia... (ah, autuutta...) Ihanaa myös, että koleudesta huolimatta on myös vihreyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonja, kiitos! :) Maraton oli taas hieno kokemus, harmi ettet itse pääse sitä nyt kokemaan. Työmaraton ei ehkä ole ihan niin antoisaa...

   Vehreys on ihanaa, ja nyt on vihdoin lämpöäkin. :)

   Poista