perjantai 26. joulukuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste: joulukuu ja koko vuosi


Joulupuuhastelut ja muut loppuvuoden kiireet ovat vieneet bloggaajan mukanaan. On ollut työkiireitä, pikkujouluja ja muita juhlia ja tietysti jouluvalmisteluja. Kaiken hulinan jälkeen joulun vietto on sujunut ihanan rauhallisesti ja leppoisasti. Kunnon talvikin saapui Helsinkiin juuri parahiksi jouluksi, ja olemme saaneet nauttia todellisista postikorttimaisemista – hohtavista hangista, talven valosta ja huurteisista öistä.

Joulupukki oli tänä vuonna hyvin kirjallisella tuulella, ja paketeista löytyi jopa neljä kirjaa. Ja mitä kirjoja! Ulla-Lena Lundbergin Kuninkaan Anna,  Marisha Rasi-Koskisen Vaaleanpunainen meri, Jayne Anne Phillipsin Murhenäytelmä ja  Antti Arnkilin Lauantaiesseet. Maltan tuskin odottaa, että pääsen noiden herkkujen kimppuun.

Nyt on aika kääriä pakettiin myös Vuosi kuvina -haaste, jossa on otettu kerran kuussa kuva samasta maisemasta. Tässä siis vuosi 2014, tammikuusta joukuuhun. Hyviä vuoden viimeisiä päiviä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja! Joko pääsit aloittamaan lukemisen?

  Kuvista muodostuu hieno kooste vuodenaikojen vaihtelusta. Minun pitäisi koota samanlainen omistani. Tuollaisena jonona ne näyttävät vaihtelun hyvin selkeästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, vielä en ole päässyt lahjakirjojen kimppuun. Pitää ensin lukea loppuun yksi kesken oleva romaani. :)

   Tällaisena sarjana kuvista huomaa tosiaan hyvin konkreettisesti, kuinka paljon maisema muuttuu vuodenaikojen vaihtuessa. Hauska haaste oli tämä.

   Poista
 2. Komppaan Elinaa, aivan ihania lahjoja! <3 Kaikki sellaisia, jotka itsekin haluan ja aion lukea. Jään odottelemaan arvioitasi. :)

  Ja voi noita kuvia, niissä todella näkee vuodenkierron etenemisen. Mainio tuo kuvahaaste, ihanaa että lähdit mukaan! <3 Minunkin pitäisi tehdä kuvakooste (ja julkaista samalla parin, kolmen viimeisen kuukauden kuvat, jotka onneksi sentään uskollisesti kävin ottamassa loppuun asti :D ).

  Toivottavasti sinulla oli oikein ihana joulu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, kun haastoit minut mukaan. :) Tätä haastetta oli hauska toteuttaa.

   Ja kiitos kysymästä, joulu on ollut aivan ihana, eikä vähiten täydellisen talvisään vuoksi. :) Lahjakirjat ovat minustakin herkullisia, ja luulen jo tietäväni, mihin niistä ensimmäisenä tartun...Toivottavasti myös sinun joulusi on ollut hyvä ja kirjaisa. <3

   Poista
 3. Mukavia lahjakirjoja ja tosiaan kuten edelliset kommentoivat kuvasarja on varsin havainnollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Omppu. Minusta tuossa koosteessa on erityisen hauskaa se, kuinka kesäkuukausien aikana maisemaan ilmestyy ihmisiä - muuten on aika hiljaista. :)

   Poista